Glijmiddel

Anaal glijmiddel

Glijmiddel kan de seks op veel manier leuker en fijner maken. Soms is het echter ook nog eens zo goed als onmisbaar. Bij anale seks is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je genoeg anaal glijmiddel gebruikt. De anus is een erg gevoelig lichaamsdeel en is ook niet bedoeld om met droge vinger of speeltjes te stimuleren. De wrijving bij anale seks is veel heftiger dan bij vaginale seks en glijmiddel zorgt ervoor dat dit veel soepeler verloopt. Zelfs als je alleen maar een vinger of een speeltje gebruikt, is glijmiddel erg belangrijk.

Relax glijmiddel

Bij anale seks heb je twee dingen heel hard nodig: ontspanning en anaal glijmiddel. Met een relax glijmiddel heb je die allebei in een! De relax glijmiddelen zoals Female Anal Relax Glijmiddel of het Male Anal Relax Lubricant hebben een speciaal stofje wat plaatselijk zachtjes verdooft. Dit zorgt er voor dat de anus minder gevoelig is en dus beter geschikt is voor penetratie. Ook verdooft het glijmiddel lichtjes de penis, wat er voor zorgt dat je de vrijpartij langer uithoudt! Andere populaire glijmiddelen zijn die van Pjur en Eros.
 

Glijmiddel anaal gebruik

Het is ook belangrijk dat je bij anale seks extra sterke condooms gebruikt, om SOA’s te voorkomen. Samen met anaal glijmiddel kun je de ervaring dan perfect laten verlopen. Let wel op dat je glijmiddel hebt die in combinatie met condooms te gebruiken is. Dit staat aangegeven bij alle soorten glijmiddel op Condoomfabriek.nl. De glijmiddelen die je hier vindt zijn daarnaast speciaal gemaakt voor anale seks; probeer ze eens uit!

Let op: deze glijmiddelen zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik bij de anus en dus niet voor vaginaal gebruik. Gebruik daarnaast ook nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.