Evolved

Evolved

Evolved, ofwel Evolved Novelties, is sinds de oprichting in 2006 een prominent merk op het gebied van genotsspeeltjes. Het is gevestigd in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting is het merk uitgegroeid naar een bedrijf dat wereldwijd de markt heeft veroverd met winkels in elk continent van de wereld. Hun producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit en hebben vaak een uniek design. Dit zijn dan ook de twee belangrijkste waarden voor het bedrijf. Evolved heeft verschillende productlijnen om het seksleven van vrouwen en koppels te prikkelen. De kwaliteit van de producten van Evolved voldoen aan alle Europese standaarden.

Evolved vibrator

Op Condoomfabriek.nl zijn er vele vibrators uit de verschillende productlijnen van Evolved te vinden. De Evolved vibrators hebben een uniek design en felle kleuren - speciaal om de intimiteit en het plezier van vrouwen en koppels te stimuleren. De vibrators zijn verschillend in lengte, breedte en ook qua trilstanden. En dankzij hun verschillen in vorm, stimuleren ze een ander deel van jouw lichaam. Of je nu een speeltje zoekt voor jou alleen of om samen met je partner van te genieten, Evolved heeft het allemaal. Kies voor een G-spot vibrator voor ultiem genot op dat gevoelige plekje of bijvoorbeeld voor de Evolved Butterfly Vibe voor een sensationeel gevoel. Samen met je partner kun je de Evolved Bendable You Too Vibrator gebruiken. Dit speeltje stimuleert jullie beide tijdens het vrijen. Condoomfabriek.nl heeft een ruim aanbod zodat jij kunt kiezen wat bij jou past!

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan vibrators. Bekijk hieronder het gehele assortiment van Evolved.