Zelftest

Zwangerschapstest

Wanneer koop je een zwangerschapstest? Sommige vrouwen weten het meteen wanneer ze zwanger zijn. Andere vrouwen hebben daar wat hulp bij nodig. Het kan zo zijn dat je wel wat tekenen van zwangerschap herkent maar er niet helemaal zeker van bent. Het uitblijven van de menstruatie wil niet direct zeggen dat je zwanger bent. Bedenk dat wanneer je een week over tijd bent, dit zou kunnen betekenen dat je al drie weken zwanger bent. Een zwangerschapstest zorgt voor extra zekerheid wanneer jij daar behoefte aan hebt. Bewust of niet, als je zwanger bent, wil je dat graag weten. Daarom kun je bij ons je zwangerschapstest online bestellen. Condoomfabriek.nl heeft een uitgebreid assortiment van online zwangerschapstest te koop. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwangerschapstest van Test-Point of de bij iedereen bekende Clearblue zwangerschapstest. Je bestelt je zwangerschapstest anoniem bij Condoomfabriek.nl. De pakketjes worden in een neutrale verpakking geleverd.
 

Wanneer kun je een zwangerschapstest doen?

Als je zwanger denkt te zijn, doe je een zwangerschapstest. Dit kan het beste na het uitblijven van je ongesteldheid. Door de test dan te doen, is hij het meest betrouwbaar. Natuurlijk kan het zo zijn dat je erg ongeduldig bent en dat je al eerder wil weten of je een wiegje kunt gaan kopen. Daarom is er tegenwoordig ook een vroege zwangerschapstest verkrijgbaar. Daarmee kun je al na 10 dagen na het seksuele contact testen of je zwanger bent. Alle zwangerschapstesten werken hetzelfde. Door op het staafje te plassen, wordt het zichtbaar of je wel of niet zwanger bent. Zwangere vrouwen hebben namelijk een bepaald stofje in hun urine dat niet-zwangere vrouwen niet hebben. Hiermee wordt gemeten of jij maatregelen moet gaan nemen.

 

Zwanger worden? Gebruik deze thuistesten

Rondom de zwangerschap zijn er een aantal testen die uitgevoerd kunnen worden. Ook voor al deze testen kun je terecht bij Condoomfabriek.nl. Hierbij is de algemene zwangerschapstest de bekendste zelftest. Hiermee kun je in de veilige omgeving van je eigen huis uitzoeken of je zwanger bent. Wil je juist zwanger worden? Ook daarvoor hebben wij verschillende testen. Met vruchtbaarheidstesten kunnen zowel mannen als vrouwen testen of zij vruchtbaar zijn en zich voort kunnen planten. Mocht deze test voor beide partners positief zijn, kan de vrouw met een ovulatie test eenvoudig en snel bekijken wanneer zij in haar vruchtbare periode zit. Door deze testen te gebruiken, weet je dus precies wanneer je het meest kans maakt om zwanger te worden.

 

Zwangerschapssymptomen

Als je een zwangerschapstest nodig hebt, wil je natuurlijk graag weten of je zwanger bent. Een zwangerschap is aan heel veel dingen te herkennen. Allereest is er natuurlijk het uitblijven van de menstruatie. Zodra je ongesteld bent, is het namelijk uitgesloten dat je zwanger bent. Mocht de menstruatie uitblijven, kan je een zwangerschap nog meer herkennen aan de volgende symptomen: Ochtendmisselijkheid, gevoeligere borsten, moeheid, extra veel moeten plassen, donkerdere tepelhoeven, een gevoeligere onderbuik en gek genoeg een bloedneus. Mocht je nog meer willen weten over zwangerschapssymptomen, kan je dit nieuwsbericht lezen.

 

Zwanger worden? Zo bereken je de vruchtbare periode

Om zwanger te worden, is het noodzakelijk om seks te hebben tijdens de vruchtbare periode van een vrouw. Deze periode bestaat echter maar uit een paar dagen. Het is daarom belangrijk om goed te berekenen wanneer deze vruchtbare periode precies is. Bij een gemiddelde ovulatie cyclus bevindt de vruchtbaarste dag zich, 14 dagen nadat de menstruatie is begonnen. Ook de twee dagen voor de 14e dag, dus dag 12 en 13 is de vrouw vruchtbaar. Wil je zeker weten of je als vrouw vruchtbaar bent? Bestel dan een vruchtbaarheidstest.