Bull Power Delay Gel (orgasme vertragende gel)

De Bull Power Delay Gel is een gel die het orgasme helpt vertragen. Deze gel bestaat uit een speciale mix van drie natuurlijke kruiden, die de huid van de penis licht verdoven. Hierdoor is deze tijdelijk minder gevoelig voor prikkels.

Te vroeg klaarkomen is zowel voor jou als je partner irritant. Als je last hebt van te vroege orgasmes, is deze gel echt een uitkomst. 15 minuten voor de vrijpartij breng je een beetje van de gel aan op de eikel van je penis. Wrijf deze er goed mee in. Als je er even op wacht, is de penis wat minder gevoelig. Nu kun je gaan beginnen met vrijen. De gel kan de zaadlozing tot ongeveer een half uur uitstellen, wat je een erg prettige vrij ervaring zal geven!

TIP
Lees voor gebruik altijd even de gebruiksaanwijzing.
Tip: Test voorafgaand aan regelmatig gebruik een beetje gel op de binnenkant van de onderarm en daarna op je penis, stop het gebruik bij een allergische reactie. Tijdens het vrijen is het altijd verstandig een condoom te gebruiken. Als je deze gel wilt gebruiken, doe deze dan alleen op de eikel, en dus niet de rest van de penis. Want als je dan vervolgens je condoom om doet, kan deze gemakkelijk afglijden. Natuurlijk zijn er ook condooms te koop die wat van dit soort gel in zich hebben.
Zie orgasme vertragende condooms.