Bathmate

Bathmate

Bathmate is een Nederlands merk van innovatieve penispompen die comfortabel en veilig te gebruiken zijn. Een penispomp is bedoeld om je penis op te ‘pompen’. De verschillende penispompen van Bathmate zijn in Engeland ontworpen na uitgebreide analyse van de anatomie van de penis. Door de penispompen hierop aan te passen, zijn het de best werkende penispompen ter wereld.

Penis oppompen met Bathmate

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen eerder tot een hoogtepunt komen door een dikkere penis. De penis heeft verschillende kamers die met bloed gevuld worden om een erectie te krijgen. Om de penis een groter en dikker formaat te geven, moeten deze kamers groter worden zodat er meer bloed in kan komen. De penispompen van Bathmate zorgen ervoor dat je penis dikker en langer wordt. Voor het gewenste resultaat moet de Bathmate Penispomp iedere dag zo’n 15 tot 20 minuten gebruikt worden. Na een week of vier zie je al het eerste resultaat: eerst merk je het in de dikte van de penis, later in de lengte. Na één tot drie maanden heb je het maximale resultaat bereikt.

Bathmate stelt dat de speeltjes van het merk de meest comfortabele manier zijn om de penis te vergroten. Het merk vergelijkt het gebruik van de Bathmate Penispompen met trainen in de sportschool. Ook daar zie je niet direct resultaat, maar na een week of vier zie je meestal de eerste resultaten. De Bathmate penispompen zijn te gebruiken onder de douche en/of in bad.

Bekijk hieronder het assortiment aan penispompen van het merk Bathmate.