Baci Lingerie

Baci Lingerie

Baci Lingerie is een Amerikaans lingerie merk. Het merk bestaat nog niet heel lang. In 2010 werd er voor het eerst een collectie gepresenteerd tijdens de Internationale Lingerie Show in Las Vegas. De naam is afgeleid van het Italiaanse woord Baci dat ‘kussen’ betekent. De lingerie van het merk staat bekend om de fijne stoffen en flatterende pasvorm. Het merk heeft lingerie in verschillende stijlen zodat iedere vrouw - ongeacht leeftijd of maat - haar sexy kant kan omarmen. Naast erotische lingerie produceert het merk onder andere ook ondergoed voor mannen, nepwimpers, panty’s en nog veel meer. Dankzij de lingerie van dit merk kan iedere vrouw zich sexy voelen!

BACI LINGERIE OP Condoomfabriek.nl

Veel vrouwen dragen (sexy) lingerie om hun partner te verleiden. Hiervoor kan de lingerie van Baci zeker gebruikt worden. Op Condoomfabriek.nl kun je kiezen uit verschillende Baci lingerie producten, van stijlvolle lingerie setjes tot erotische producten. In het assortiment op de website vind je onder andere bodystockings, babydolls en lingerie setjes van het merk. Baci lingerie kun je dragen voor iedere spannende avond vol passie. Je partner zal zijn of haar ogen niet van je af kunnen houden als je verschijnt in de sexy lingerie van Baci.

Wil je jouw vrouw of vriendin lingerie cadeau geven? Dan zal de lingerie van Baci bij haar in de smaak vallen! Kijk eens in haar kledingkast zodat je weet wat ze graag voor lingerie draagt. Je kunt dan meteen kijken welke maat ze heeft. Bekijk hieronder het gehele assortiment.