← Terug

Willie Toys - Krachtige bulletvibrator met afstandsbediening

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
Batterijen Afstandsbediening 1x CR2032 batterij
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte7,5 cm
Diameter2,0 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Batterijenmeegeleverd

De Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening zorgt voor geheime en discrete stimulatie. Door het kleine formaat hoeft niemand te zien dat je de bullet gebruikt. Met behulp van de afstandsbediening zijn de 10 vibratiestanden eenvoudig te bedienen.

  • Stimuleer de clitoris op een discrete manier met behulp van een afstandsbediening
  • Voorzien van 10 verschillende vibratiestanden en -patronen
  • Meegeleverde afstandsbediening met groot bereik
  • Spatwaterdicht, maximaal 5 seconden onder water en 1 meter diep

Hoe gebruik ik de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening?

Deze Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening zorgt voor discrete stimulatie. Zet zowel de bullet als de afstandsbediening aan door de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. Vervolgens houdt de vrouw de bullet tegen haar clitoris aan of plaatst de bullet in haar slipje.

Hierna kan haar partner de vibratiestanden van de bullet bedienen met behulp van de afstandsbediening. Dit gebeurt door de drukknop in te drukken. De afstandsbediening heeft een groot bereik, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date. Uiteraard kan de vrouw de bullet zelf ook bedienen met behulp van de afstandsbediening

Hoe laad ik de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening op?

Om de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening op te laden, kan je de USB oplader aan de bullet aansluiten. Sluit de USB oplader vervolgens aan op je computer of op een andere manier op het stroomnetwerk. De Willie Toys Strong Bullet vibrator zal vervolgens beginnen met opladen. 

Hoe houd ik de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening eenvoudig schoon te maken met water en een milde zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

WELKE SOORT GLIJMIDDEL GEBRUIK IK?

Om jouw moment nog fijner te maken, adviseren wij de Willie Toys Krachtige Bullet Vibrator met Afstandsbediening met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering