Condooms
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
  • We-Vibe Moxie
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Clitoris Shop meer We-Vibe Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Schoencadeautjes
We-Vibe Moxie
We-Vibe Moxie

We-Vibe Moxie

Productinformatie We-Vibe Moxie slip vibrator

De We-Vibe Moxie slip vibrator is bedoeld om in je slipje te dragen en deze zorgt voor heerlijke clitorisstimulatie. Het fijne hiervan is dat je de Moxie altijd kunt dragen, waar je ook bent. Met behulp van de afstandsbediening schakel je tussen de 10 verschillende vibratiestanden. En al deze standen zijn muisstil, waardoor niemand ook maar enig idee heeft wat er zich in jouw broek afspeelt. 

We-Connect App

Je kan de We-Vibe Moxie bedienen aan de hand van de drukknoppen bovenop de vibrator, of door middel van de afstandsbediening. Kies uit 10 verschillende vibratiepatronen, of maak je eigen vibratiepatroon met de We-Connect app op je smartphone. Met de We-Connect app kan je de Moxie ook besturen vanaf de andere kant van de wereld. Dit betekent dat je zelfs je eigen partner met jou kan laten spelen.

We-Vibe Moxie gebruiken

De We-Vibe Moxie is volledig waterdicht en kan dus ook mee in bad of onder de douche voor een spannend avontuur. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Moxie opladen. Wij adviseren de We-Vibe Moxie met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

We-Vibe Moxie in het Openbaar

 


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurGroen
MateriaalSiliconen
Lengte9.2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.


€129,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!