← Terug

STROKR - TeaseMi - Vibrerende masturbator

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte13 cm
Diameter4.5 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa

De STROKR TeaseMi is een next generation masturbator. Deze toy is gemaakt om de penis te stimuleren. Door middel van de vleugels past de masturbator perfect om elke penis en geniet jij van de 10 verschillende vibratiestanden.

 
  • Gemaakt voor de ultieme stimulatie van de penis
  • Kies uit de 10 verschillende vibratiestanden
  • Vanwege de speciale vleugels past de masturbator bij elke man
  • Volledig waterdicht en dus is de masturbator overal te gebruiken en eenvoudig schoon te maken

Hoe gebruik ik de STROKR TeaseMi?

De STROKR TeaseMi is een next generation masturbator. De STROKR Teasemi is namelijk passend voor iedere maat penis. De STROKR TeaseMi is voorzien van vleugels die met de vorm van de penis mee bewegen. Hierdoor zit de STROKR Teasemi strak om iedere maat penis. Daarbij komt dat de STROKR TeaseMi voorzien is van tien verschillende vibratiestanden. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de drukknop aan de bovenkant van de masturbator.

De STROKR TeaseMi is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de STROKR TeaseMi op?

De STROKR TeaseMi is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Deze bevestig je door middel van de magneten aan de masturbator waarna deze zal opladen.

Hoe houd ik de STROKR TeaseMi schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de STROKR TeaseMi eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de TeaseMi op te bergen in een handig opbergzakje. De masturbator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de STROKR TeaseMi met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering