← Terug

Testalize.me - Soa-test Chlamydia en Gonorroe + gratis behandeling - Man

Productinformatie

Met deze soa-test voor mannen van Testalize.me kun je jezelf eenvoudig testen op chlamydia en gonorroe. De test is uiterst betrouwbaar en kun je gewoon thuis doen. Test je positief? Ook dan hoef je niet naar de huisarts. Met de bijgeleverde, unieke code kun je online gratis je behandeling aanvragen. De test en uitslag zijn volledig anoniem. Deze soa-test Chlamydia en Gonorroe voor mannen bevat:

  • 1 pipet
  • 1 transportbuisje
  • 1 codekaart 
  • 1 bijsluiter 
  • 1 retourbox

Anonieme soa-test + gratis behandeling

Als je onveilige seks hebt gehad, kan het raadzaam zijn om een soa-test te doen. Met de soa-testen van Testalize.me hoef je daarvoor niet naar de huisarts. Zelfs niet voor de behandeling als je positief test!

Bij de SOA-testen van Testalize.me wordt een code meegeleverd waarmee je de uitslag van je test online kunt opvragen. Zo hoef je nergens je gegevens achter te laten en is de test geheel anoniem.

Is je uitslag positief, dan kun je in de meeste gevallen gratis behandeling aanvragen in de vorm van medicatie. Hiervoor gebruik je dezelfde code, zodat je geen gegevens hoeft achter te laten. De behandelingen worden gedaan in samenwerking met huisartsen en apotheken en verlopen altijd volgens de NHG-standaard.

Zelfafnametest

Met de test worden twee van de meest voorkomende SOA's getest: chlamydia en gonorroe. De test wordt geanalyseerd door een arts-microbioloog, in een CCKL-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de uitslag net zo betrouwbaar als die van de huisarts of de GGD.

De test is gebaseerd op zelf afname. Dat houdt in dat je zelf urine af moet nemen. De testkit bevat daarvoor alle benodigdheden. Hierbij is het belangrijk dat je de eerste straal ochtendurine afneemt. Het buisje stuur je vervolgens terug in de daarvoor bestemde retourbox. Zodra het buisje aankomt in het laboratorium, wordt de analyse gestart. Met je eigen code kun je binnen 48 uur na aankomst van het buisje in het laboratorium anoniem je uitslag opvragen. De uitslag wordt na 14 dagen uit de database van het laboratorium verwijderd.


Inhoud

De SOA-test Man bestaat uit:
  • 1 Pipet
  • 1 Transportbuisje
  • 1 Codekaart met unieke code voor het anoniem opvragen van je code en eventueel aanvragen van je behandeling
  • 1 Bijsluiter met instructies 
  • 1 Retourbox
 

Incubatietijd

Let op: chlamydia en gonorroe hebben een incubatietijd van 14 dagen. De test uitvoeren voordat deze tijd verstreken is, heeft geen zin. Als je te vroeg test, kan de testuitslag aangeven dat je geen soa hebt, terwijl je wel besmet bent. Voor een betrouwbare uitslag dien je na het onveilige seksuele contact daarom 14 dagen te wachten met testen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering