← Terug

Slow Sex - Verwarmende massage olie

Productinformatie

Inhoud50 ml

Verhoog de temperatuur met de verwarmende massageolie van Slow Sex. De massageolie heeft een verzorgende werking als je het in de huid masseert. Als het in de huid gemasseerd is zal het verwarmende effect versterkt worden als je over de huid blaast. Ook is de massageolie voorzien van een heerlijke zoete kokosgeur. Je kunt tijdens de massage dus ook je mond gebruiken. Kortom, een massageolie met heerlijke mogelijkheden voor een heet avondje.

Hoe te gebruiken?
Voeg een beetje olie toe aan het gebied dat je wilt masseren en wees niet bang om het in de buurt van intieme gebieden te gebruiken, omdat het 100% compatibel is. Wrijf de olie in je handen en masseer zachtjes in. Wanneer je klaar bent, blaas je op de huid om het verwarmende effect te maximaliseren. Vervolg de massage met kussen, de zoete smaak nodigt de lippen ook uit!

Enige tips?
Klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. We hebben het verwarmende effect van deze balsem aangepast, zodat deze intenser wordt wanneer je op de huid blaast en je partner verrast. De zachte textuur, het exotische aroma en de zoete smaak maken de ervaring compleet, zodat je kunt genieten van een massage met alle vijf de zintuigen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering