Pijpen

Bij het pijpen stimuleer je de penis met je mond. Dit kan gebruikt worden als voorspel of als hele handeling. Gepijpt worden is voor hem vaak heel erg fijn en wordt ook wel orale sex genoemd.

Bij het pijpen is het belangrijk dat je allebei gemakkelijk zit, ligt of staat. Als je geen prettige positie hebt, ben je je meer aan het concentreren op het ongemak dan op het pijpen. Dat is voor jullie allebei niet fijn. Het is vaak het gemakkelijkst dat hij zit of op zijn rug ligt, en zij op haar knieën zit. Dan kan ze met haar mond het gemakkelijkst bij de penis.

In het begin kan het voor hem fijn zijn als je zachtjes aftrekt of zoent. Daarna kun je met je mond over de penis schuiven, en voorzichtig zuigen. Je kunt dan je mond op en neer bewegen, om meer stimulering te geven. Dek daarbij wel met je lippen je tanden af, omdat je hem anders pijn kunt doen. Ga ook niet erg hard zuigen of aftrekken. De penis blijft een erg gevoelig lichaamsdeel, en kan ook pijn gedaan worden.

Maak goede afspraken over wat je samen wilt. Het kan voor hem erg fijn zijn om in haar mond klaar te komen, maar dan komt er sperma naar binnen. Als hij geen SOA heeft, is dit ongevaarlijk. Toch kan ze het natuurlijk vervelend vinden, of niet lekker. Daarom is het belangrijk samen er over te praten. Als hij bijna klaar komt, kan hij dat aangeven. Dan kan zij kiezen of ze het in haar mond wil krijgen of niet.

Als je hem pijpt, kan er ook al voorvocht uit zijn penis komen. Dit is een beetje vocht dat ook al SOA’s kan overdragen. Daarom is het belangrijk dat je een condoom gebruikt. Hiervoor kun je natuurlijk het beste een condoom gebruiken met een smaakje. Als hij geen SOA heeft, is het veilig om voorvocht of sperma in je mond te krijgen. Dit weet je alleen nooit zeker. Gebruik daarom altijd voor de veiligeid een condoom.

Nog enkele tips
1. Pak met je vrije hand soms zachtjes zijn balzak vast, dit wordt als erg lekker ervaren.
2. Als de penis goed stijf is, pak dan met duim en wijsvinger de penis onderaan (tegen zijn buik) vast en knijp tijdens het pijpen zachtjes variërend in druk.
3. Ga met je mond over de gehele lengte van de penis alsof je een smeltend ijsje likt. Dit wordt ook wel slobberen of kluiven genoemd.