← Terug

Satisfyer - Pro 2+ - Luchtdrukvibrator

Productinformatie

Batterijennee
Kleurroze
Materiaalsilicone, abs
Lengte16 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa

De Satisfyer Pro 2+ Vibration luchtdrukvibrator is aanzienlijk stiller dan zijn voorganger. Zodra de kop je clitoris raakt hoor je deze toy bijna niet meer. Wat betreft het elegante design is men wel trouw gebleven aan het originele roségoud dat zoveel vrouwen super vinden. Dit staaltje techniek en design ziet er niet alleen goed uit maar maakt de Pro 2+ ook hygiënisch en waterdicht. Er kan geen water, glijmiddel of andere vloeistof in binnendringen.

De spectaculaire technologie van deze populaire verwenner heeft zijn waarde al bewezen: tintelende vibraties en opwindende pulsaties door drukgolven stimuleren je clitoris zonder er fysiek contact mee te maken. Zo krijgt overstimulatie geen kans en zorgt hij voor overweldigende orgasmes. Met de +/- knop van de Pro 2+ maak je de intensiteit groter of kleiner, precies zoals je het zelf graag hebt. Het lampje van de knop is niet zo fel als bij de voorganger en daardoor aangenaam maar handig.

De Pro 2+ Vibration heeft 11 drukgolfstanden en 10 vibratieprogramma’s. De 2 motors zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Een magnetische USB-kabel voor het opladen is inbegrepen. Gemaakt van lichaamsveilig silicone en ABS.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering

Anderen bekeken ook