← Terug

Satisfyer - Desinfecterende spray voor toys

Productinformatie

Inhoud300 ml

Deze alcoholvrije desinfecterende spray biedt eenvoudige en betrouwbare bescherming tegen bacteriën en virussen. De handige sproeikop maakt tegelijkertijd het reinigen van je speeltjes eenvoudig, is zacht voor het materiaal en effectief.

Waarom ontsmettingsspray - Je Satisfyer is ontworpen om je regelmatig van intense orgasmes te laten genieten. Om ervoor te zorgen dat het delicate, superzachte silicone zijn hoge kwaliteit lang behoudt, is het belangrijk om het oppervlak altijd grondig te reinigen en te onderhouden. De Satisfyer Women ontsmettingsspray is speciaal gemaakt voor je Satisfyer sexspeeltjes en verwijdert grondig een breed scala aan schimmels, bacteriën en virussen. De alcoholvrije samenstelling van de Satisfyer Woman Disinfectant Spray is extra sterk maar toch zacht voor het materiaal. Gebruik nooit een conventioneel ontsmettingsmiddel bij het schoonmaken, want dat kan het zachte oppervlak van je Satisfyer aantasten, poreus maken of je huid beschadigen als je je accessoire direct na het schoonmaken weer gebruikt. Onze Satisfyer toy cleaners zijn onschadelijk voor de gezondheid, maar moeten altijd direct op het product zelf worden aangebracht en niet op de huid.

Hoe gebruik je de ontsmettingsspray voor sexspeeltjes - Dankzij de praktische spuitkop kun je je Satisfyer gemakkelijk nat maken met het ontsmettingsmiddel. Reinig je accessoire eerst met lauw water en zeep en droog hem af met een stofvrije doek. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking van de Satisfyer producten hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen met water. Spray het product vervolgens royaal in met het ontsmettingsmiddel en laat het 1-2 minuten inwerken. Droog het daarna af met een pluisvrije doek en je Satisfyer is weer klaar voor een volgend orgasme.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering