Condooms
  • Silicone Classic
Shop meer Condooms Shop meer Grootverpakking Shop meer Orgasme Vertragend Shop meer Safe Condooms ® Shop meer Alle producten
Safe Performance combi pakket
Silicone Classic

Safe Performance combi pakket

Productinformatie Safe Performance combi pakket

Geniet nu extra van de Safe Performance condooms met dit combi pakket. Je ontvangt 72 stuks van de Safe Performance condooms en een flesje Willie Glijmiddel.

Het Safe Performance Condoom is een orgasme vertragend condoom door het speciale ontwerp. Dit condoom heeft een dikkere top dan normale condooms waardoor het gevoeligste gedeelte van de penis minder gestimuleerd wordt. Daardoor kan de man het op een natuurlijke manier langer volhouden!
Lengte: 19,5 cm. 
Nominale breedte: 56 mm.

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten. Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.


Voor 23:30 besteld, dinsdag in huis.


€62,75 €53,50

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!