Paarseieren© Zoeken met Pasen

Het is alweer april! De tijd vliegt als je naar het naar je zin hebt. Van kleumend door de kou naar op je knieën zoekend naar paaseieren in een paar weken tijd. Hebben jullie al kunnen genieten van de enkele warme dagen die voorbij zijn gekomen? Wij weten in ieder geval dat Pasen het leukst is als je het samen viert. Samen vieren kan natuurlijk op verschillende manieren; Probeer dat outdoor festival dat je vorig jaar gemist hebt, dit jaar eens mee te pakken. Of misschien is een stedentripje wel de manier om de meeste zon mee te krijgen in het Paasweekend! Er is genoeg te doen met een lang weekend vrij, zeker omdat je de maandag extra hebt om bij te komen!


Zoektocht naar de eieren

Hoe vier jij Pasen? Ga je er zelf op uit, zoeken naar verstopte paaseieren? Koop je misschien zelf een hele zak vol chocolade eitjes? Dat laatste is natuurlijk een stuk makkelijker, kun je ook nog eens zelf bepalen welke smaak je krijgt.

Je hoeft natuurlijk niet alleen naar eieren te zoeken, waarom niet ook gelijk de liefde? Er is veel te beleven als de zon schijnt. Durf die stap dit jaar te zetten! Vraag die bijzondere persoon om een hapje te gaan eten of een boottochtje te maken. Liefde kan je natuurlijk ook tonen naar vrienden toe. Geen reden om al je eieren in één mandje te stoppen.


Genieten van de vangst

Na het zoeken komt natuurlijk het genieten. Bewaar je favoriete smaak© tot het einde voor het optimale genot. En dan hebben we het niet over een chocolade eitje. Het eitje uit dit pakket is namelijk niet voor consumptie maar puur genot. Met het lente kriebels pakket heb je plezier voor twee, laat je partner de afstandsbediening beheren en geniet samen.

Er zijn zelfs geruchten dat de paashaas dit jaar eieren heeft verstopt waar mannen eenmalig van kunnen genieten. Deze moet je alleen niet verstoppen maar weggooien na gebruik. Je wilt tenslotte niet dat andere mensen jouw gebruikte eitjes tegenkomen!