Door dit condoom te bestellen, steun je automatisch een goed doel

Heb je weleens gedacht aan de handige voordelen van een condoomhoesje? Daarin bewaar je op stijlvolle wijze een condoom zodat hij niet beschadigt. Bij Condoomfabriek is tijdelijk een uniek exemplaar te koop, ontworpen door kunstenaar Frank E Hollywood. Hij kost slechts 1 euro en deze euro gaat in zijn geheel naar een goed doel: Orange Babies. Uiteraard krijg je er ook nog een condoom bij!

Safe condoom

Het condoomhoesje wordt dus geleverd met een condoom. Het condoom dat in het hoesje verpakt zit, is van het merk Safe. Dit Nederlandse condoommerk staat bekend om zijn perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Safe levert namelijk premium kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Frank E Hollywood

Door het condoomhoesje te kopen, haal je iets bijzonders in huis. Er staat een schilderij op van Frank E Hollywood, iemand die zowel binnen als buiten de kunstwereld bekend staat om zijn kleurrijke creaties en originele invalshoeken. De condoomhoesjes zijn dan ook echte collector items, beschikbaar in een gelimiteerde oplage.

Orange Babies

De volledige opbrengst van de condoomhoesjes gaat naar Orange Babies, een organisatie die zich inzet voor zwangere vrouwen in Afrika die met hiv besmet zijn. Het doel is om te voorkomen dat de moeder het hiv-virus doorgeeft aan haar baby. Steun deze strijd en koop voor slechts 1 euro het unieke Frank E Hollywood-condoomhoesje, inclusief Safe condoom!