Condooms
vrijdag 6 juli 2018 -

5x Fun met de Fleshlight

5x Fun met de Fleshlight
De Fleshlight is het populairste en bekendste speeltje voor mannen. Op het eerste gezicht ziet de masturbator eruit als een zaklamp, maar zodra je de dop opendraait, komt er heel iets anders te voorschijn. Exciting! De Fleshlight kom in verschillende vormen - van hyperrealistisch tot een tikkeltje Sci-Fi - Dus wat je voorkeur ook heeft: We've Got You. Klinkt spannend, maar wat kan je eigenlijk allemaal met een Fleshlight.

Trio met de Fleshlight

Heb jij altijd al gefantaseerd over een trio? In de praktijk kan een trio net wat lastiger zijn dan in je fantasie. Waar vind je de juiste persoon, wordt er niemand jaloers, kan je je aandacht wel goed genoeg verdelen? Een trio met de Fleshlight is daarentegen easy peasy en bijna net zo spannend. Een trio met alleen de extra lusten, maar niet de extra lasten. Denk eens aan alle mogelijkheden… Dit is voor jullie allebei dubbel genieten.

Fleshlight onder de Douche

Wie geniet er nou niet van hete sex onder een warme douche? Er is een speciale Sho­wer Mount voor de Fleshlight waarmee je hem met behulp van een zuignap aan de wand van je douche kan bevestigen. De gebruiksaanwijzing kan niet makkelijker: je draait je Fleshlight er gewoon op. De rest kan je zelf invullen…

Fleshlight On-the-Go

Wist je dat er ook een kleiner Fleshlight-model is? De Fleshlight Flight is een stuk compacter dan de originele Fleshlight en hierdoor heel ge­schikt om mee te nemen. Ga je een weekendje weg, stop je hem gemak­kelijk in je tas zodat je evenveel plezier hebt wanneer je op reis bent als thuis in je slaapkamer. Misschien ga je wel samen met je partner ergens heen en vinden jullie het super spannend om deze Fleshlight Flight sa­men op een nieuwe plek te gebruiken. Iets met Mile High Club…

Trainen met de Fleshlight

Trainen doe je normaal gesproken in de sport­school, maar de training die we hier bedoelen, is toch echt wat anders. Deze training is een stuk spannender en intiemer. Wil je het graag wat lan­ger uithouden tijdens de sex? Daar kan je met behulp van de Fleshlight voor trainen. Er is zelfs een speciale versie, de Pink Lady Stamina Training Unit, die hier speciaal voor ontworpen is. Dit is wel de lekkerste training die je ooit zult doen. Plezier gegarandeerd – en daarna hoef je alleen maar je ogen te sluiten en na te genieten.

Dubbele Fun met de Fleshlight Quickshot

De Fleshlight Quickshot is de kleinste Fleshlight en heeft twee openingen. De Quickshot is door­zichtig, dus dat biedt al gelijk een mooi uitzicht als je ‘m gebruikt. Maar het leukste van de Quick­shot is dat het dus mogelijk is om hem te com­bineren met orale sex. Door de korte lengte kan je de masturbator gebruiken én orale sex ont­vangen, tegelijkertijd. Hoe intens zou dat voelen? Spannend om samen uit te proberen.

Zit bij bovenstaande Fleshlights niet het ideale exemplaar voor jou? Bekijk alle Fleshlights dan op Condoomfabriek.nl!