← Terug

Kheper Games - Lust! - Erotisch bordspel

Productinformatie

TaalEngels en Spaans.
KleurMulti
Inhoud80 kaarten

Lust! is een spel voor koppels die je toelaat om nieuwe romantische en lichamelijke intimiteiten met je geliefde te ontdekken! Plaats de pionnetjes aan het startblok van het bordspel. Wanneer je terecht komt op één van de verschillende pictogrammen, pak je hier de kaart van en proberen jij en je partner de verschillende, romantische en seksuele diensten met elkaar uit.

Terwijl jullie je wagen langs het pad, worden er ook 'vrij' kaarten verdient.
Deze kaarten illustreren zowel een voorspel activiteit, als een seks positie. Jij en je partner gebruiken deze kaarten om een seksuele fantasie op te bouwen. De persoon die als eerste het Lust! logo bereikt aan het einde van het pad, pakt de verzamelde vrij-kaarten bij elkaar en initiëert de vrij-technieken en posities die afgebeeld staan op deze kaarten. Elk spel eindigt met een unieke vrij-ervaring, want er zijn wel meer dan 30000 mogelijkheden in deze vrij-kaarten.

Het spel bestaat uit één bord, 20 romantische kaarten, 20 sensuele kaarten, 20 lichaamstaal kaarten, 20 vrij-kaarten, 2 pionnen, 1 dobbelsteen en spelregels.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering

Anderen bekeken ook