Explicit Blue

Explicit Blue is een Nederlands merk, gespecialiseerd in voedingssupplementen en stimulerende middelen. Met stimulerende producten kun je niet alleen je seksleven een boost geven maar kunnen jullie ook langer en intenser van elkaar genieten.

Explicit Blue Erectiepillen

De pillen van Explicit Blue zijn te vergelijken met erectiepillen. Deze natuurlijke pillen stimuleren de erectie en verbeteren de seksuele prestaties van de man. Hierdoor kan de man het langer volhouden en is de seks intenser. De erectiepillen zijn vooral handig wanneer het jou moeilijk lukt om een erectie te krijgen - of te houden - en wanneer je sneller klaarkomt dan je partner. Met de Explicit Blue erectiepillen kunnen jullie langer van elkaar genieten! De pillen zijn 100% natuurlijk. De ingredienten van het product zijn onder andere Panax Ginseng en Maca. Panax Gingsent staat erom bekend lust en verlangen op te wekken terwijl Maca extract energie geeft. Een ideale combinatie voor tijdens het vrijen!

Explicit Blue Gebruiken

Je kunt de Explicit Blue pillen eenvoudig gebruiken om het langer vol te houden in bed. Het enige wat jij moet doen, is de pil innemen met wat water. Dit doe je een halfuur voor jullie seksuele activiteiten. Vervolgens laat je de pillen het werk doen! Let op dat je niet meer dan twee pillen per 24 uur inneemt. Op Condoomfabriek.nl vind je de Explicit Blue erectiepillen in doosjes van 2, 4, 10 en 14 stuks.

Met de erectiepillen van Explicit Blue kunnen jullie langer en intenser van elkaar genieten!