← Terug

Durex Performa Condooms - 12 stuks

Productinformatie

Ruim één op de vijf mannen heeft last van vroegtijdige zaadlozing. Niets om je voor te schamen, maar het is wel belangrijk om er iets aan te doen. Vroegtijdige ejaculatie kan namelijk leiden tot een moeizaam seksleven. Speciaal voor dit ongemak is er daarom het Durex Performa Condoom ontwikkeld. Dit condoom is aan de binnenzijde voorzien van benzocaïne. Deze stof heeft een licht verdovende werking op de eikel waardoor je als man minder gestimuleerd wordt en ‘het langer vol kan houden’. Heb je last van voortijdige zaadlozingen? Haal dan nu Durex Performa Condooms in huis en laat zowel jezelf als je partner langer genieten!

Durex Performa Condooms zijn gemaakt van natuurlijk latex, hebben een gladde structuur en bevatten glijmiddel op waterbasis. Verder hebben deze transparante condooms een standaarddikte en een anatomische pasvorm.

Je kunt Durex Performa Condooms gebruiken voor zowel vaginale als anale seks. In het geval van anaal contact wordt het aanbevolen hierbij extra glijmiddel te gebruiken.

Lengte: 19.5cm.
Nominale breedte: 56mm
Inhoud: 12 condooms

Let op: dit product wordt uit de verpakking gehaald en per envelop verzonden om verzendkosten te besparen!
Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering