← Terug

Condoomfabriek Pleasure Bag

Productinformatie

Kleur: Doorzichtig
Materiaal:Latex
Lengte:19 cm
Nominale breedte: 56 mm

Met de condoomfabriek pleasure bag ontvang je een totaalpakket voor een heerlijke seksuele ervaring. Veiligheid staat altijd voorop dus daarom, zitten er 10 stuks Safe Superlube Condooms in de pleasure bag. Om de seksuele ervaring nog beter te maken, zit er ook een flesje glijmiddel in de pleasure bag. Uiteraard glijmiddel op waterbasis, zodat je deze veilig kunt gebruiken in combinatie met condooms. De naam zegt het eigenlijk al, maar je ervaart veel plezier met deze Pleasure Bag.

Condoomfabriek Safe Superlube Condooms

De Safe Superlube condooms zijn van het Nederlandse condoommerk Safe. Deze condooms hebben extra veel glijmiddel, waardoor ze nog makkelijker in gebruik zijn. Het Safe Superlube condoom is anatomisch gevormd en voldoet aan de strengste Europese eisen! Het condooms heeft een perfect fit

Condoomfabriek Verzorgend Glijmiddel 100ml

Condoomfabriek.nl Verzorgend Glijmiddel (fles 100ml!) is PH neutraal en daarmee ideaal voor vrouwen die niet tegen normaal glijmiddel kunnen. Verzorgend Glijmiddel is geschikt voor gebruik met latex-condooms.Glijmiddel op waterbasis. Inhoud: 100ml.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering