Condooms
  • Chillin me softly massage olie
  • Chillin me softly massage olie
Shop meer Drogist Shop meer Massage Shop meer Massage Olie Shop meer Alle drogist producten Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer The Pleasure Label Shop meer Cadeautips voor stellen
Chillin me softly massage olie
Chillin me softly massage olie

Chillin me softly massage olie

Productinformatie Chillin me softly massage olie

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat gezegde ken je vast. Daarom is het vanavond verplicht chillen met je liefje én met deze super-relaxte olie. Maar we gaan nu niet doen alsof dat bijzonder is. Morgen weer, en overmorgen wéér. Laten we dat afspreken. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van vetiver, sandelhout, katoen en mandarijnbloesem.

Vrij van parabenen. Niet getest op dieren.

Varianten

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.


€16,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!