← Terug

Zalo Jeanne Clitoris Vibrator met app voordeelpakket

Productinformatie

Batterijenoplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte9,5 cm
Diameter4,6 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa

Zalo Jeanne Clitoris Vibrator met app

Dankzij de toelopende kop van deze Jeanne vibrator stimuleer je je clitoris met het grootste gemak. Leg het puntje tegen het intieme deel aan en ervaar de krachtige motor met 8 verschillende vibratie standen. Voordeel van deze toy is dat er geen geluid vanaf komt en je jezelf dus ongegeneerd kunt bevredigen zonder dat iemand dit zal merken. Tevens kun je gebruik maken van de "Zalo Remote-app". Hiermee kun je bijvoorbeeld je partner op afstand de mate van vibratie voor je laten bepalen. Heerlijk toch?

Wij adviseren de Zalo - Jeanne clitoris vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.

 

Willie Glijmiddel

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

 

Willie Toycleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering