← Terug

YESforLOV Mission Irresistable Box

Productinformatie

Met de YESforLOV box ontdek je het lichaam van je partner op een manier die je nog nooit ervaren hebt. Met de verschillende items in de box zijn verschillende opdrachten uit te voeren. Per item leggen we hieronder kort uit wat je ermee kunt doen:

1. Intiem Verstoppertje pakket

Dit pakket bevat een fluorescerende marker en een blacklight. Schrijf op verschillende plekken op het lichaam opdrachten en laat je partner deze zoeken met behulp van de blacklight. Is er een opdracht gevonden? Dan moet deze uitgevoerd worden!

2. Tintelende massageolie (30 ml)

Met de tintelende massageolie kan je het lichaam van je partner heerlijk masseren. Hierbij wordt je partner niet alleen gestimuleerd door jouw zachte handen. Maar ook door de tintelende olie. De olie is verrijkt met passievrucht, damiana, rozemarijn en zoete amandelolie voor meer ontspanning. Gekruid met een vleugje gemberextract voor extra opwinding.

3. Opwindingsgel voor vrouwen (10 g)

De opwindingsgel voor vrouwen is bedoeld voor de clitoris. De gel waarin een vleugje pepermunt in is verwerkt, kan op ieder moment van de ontdekkingstocht gebruikt worden. Breng een klein beetje aan op de clitoris en de vrouw zal in extase raken.

4. Intieme geurvrije doekjes

Met deze geurvrije doekjes kan je na afloop van de lichamelijke ontdekkingstocht het lichaam reinigen. De doekjes bieden extra hygiëne, zachtheid en comfort.

5. Kersensmaak lichaamspotlood

Versier het lichaam met dit lichaamspotlood met kersensmaak. Kleur het lichaam en versier bijvoorbeeld de borsten. Ben je klaar met versieren? Dan kan je de Versieringen er weer afhalen me behulp van je mond. Hierbij komt de kersensmaak goed van pas.

6. Intiem Hydraterend Glijmiddel (2 x 5 ml)

Bij een lichamelijke ontdekkingstocht mag glijmiddel natuurlijk niet ontbreken. Het glijmiddel is gemaakt op waterbasis en heeft een hydraterende werking. Daarbij zorgt het voor extra comfort en genot, waarbij de stimulatie van beide partners behouden blijft.

7. Strelende veer

Het spel van teasen kan het beste worden uitgevoerd met een veer. Deze veer is klein van formaat, maar groot van effect.

8. Zwart satijnen blinddoek

Het stimuleren van het lichaam wordt intenser als het zintuig zicht weg wordt genomen. De satijnen blinddoek is hier een ideaal attribuut voor. Bij de lichamelijke ontdekkingstocht mag deze dan ook niet ontbreken.

9. Kop of Munt

Wie wordt er gestimuleerd en wie mag er stimuleren. Jullie bepalen het met de kop of munt. Spreek vooraf af welk resultaat bij wie hoort en jullie kunnen beginnen!

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering