← Terug

Xconfessions 3 Erika Lust

Productinformatie

Nieuw: Xconfession 3

De allernieuwste compilatie van erotische korte films gebaseerd op bekentenissen, die geschreven zijn door anonieme fans en door de befaamde onafhankelijke regisseur Erika Lust tot leven gebracht. Met frisse nieuwe acteurs, spectaculaire scenario's, meer verhalen en beelden met een ongekende filmische kwaliteit, zoals we van Erika Lust mogen verwachten.

Erika Lust zegt zelf:
"Ik beloof dat ik zal aanzetten tot een nieuwe beweging in de aldult film, om de echte passie, intimiteit, liefde en lust in seks te tonen. Ook sta ik voor een filmische aanpak, waarbij het vrouwelijke standpunt van vitaal belang is. Mijn films moeten een esthetische genot zijn om alle zintuigen te kunnen prikkelen."

Een voorbeeld van een fantasie:
Ik masturbeerde. Ik ben veertig, maar ik gedraag me als een tiener! Was ik gek? Was ik een idioot? Was ik tijd aan het verspillen? Of was ik, voor het eerst, mezelf door wat ik had gelezen in erotische boeken en door te masturberen? Ik had ook meer belangstelling voor mijn man.

Op deze DVD de oa de titels: "Ik wou dat ik lesbisch was", "Een week-end in de tuin van Eden" en "Boot Buddies (met voordelen)". Deze 10 films omvatten alles van groepsseks, rollenspel, erotische spelletjes en gender-bender.

Duur: 123 minuten
Taal: Engels,Frans en Spaans gesproken,
Ondertiels: Engels, Frans, Duits
In andere webshops kost de DVD van Xconfessions 3:
Mail & Female € 29,50 + afhandeling en verzenkosten € 4,95

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering