← Terug

Womanizer Pro Stimulator (Mint) Voordeelpakket

Productinformatie

Het Womanizer Pro Stimulator (Mint) Voordeelpakket bevat alles wat je nodig hebt om de Womanizer optimaal te gebruiken. In dit pakket vind je de Womanizer Pro Stimulator, Willie glijmiddel op waterbasis, Willie Toy Cleaner en de Willie satijnen vibrator opbergzak.

De Womanizer Pro Stimulator is de verbeterde versie van de Womanizer Stimulator. Deze Womanizer Pro Stimulator is stiller en makkelijker in gebruik dan zijn voorganger, maar heeft ook een verbeterde vormgeving.

In totaal heeft de Womanizer Pro Stimulator 8 verschillende stimulatie standen, die te bedienen zijn met de + en - knoppen. Door op de Swarovski steen te drukken zet je de Womanizer aan- en uit. De Womanizer Pro Stimulator is volledig waterdicht.

Plaats het zuigmondje van de Womanizer Pro over de clitoris heen en ervaar de intense luchtdrukstimulatie van deze vibrator. Deze speciale stimulatie zal aanvoelen als een ongekende sensatie. Bij de Womanizer Pro Stimulator zijn 2 formaten opzetstukjes en een oplader meegeleverd.

Gebruik het Willie glijmiddel op waterbasis voor een optimaal resultaat van de Womanizer Pro Stimulator. Dit glijmiddel is voor intiem gebruik en plakt niet. Met de Willie Toy Cleaner kan je de Womanizer grondig schoonmaken. Deze spray zorgt er voor dat de Womanizer bacterie vrij blijft. Dankzij de frisse lemon geur ruikt deze na het schoonmaken ook nog is heerlijk.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering