Condooms
  • Womanizer Premium cl
  • Womanizer Premium cl
  • Womanizer Premium cl
  • Womanizer Premium Clitorisstimulator (Wit)
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Clitoris Shop meer Aanbiedingen Shop meer Luxe Shop meer Womanizer Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Vibrator cadeaus
Womanizer Premium Clitorisstimulator (Wit)
Womanizer Premium cl

Womanizer Premium Clitorisstimulator (Wit)

Productinformatie Womanizer Premium Clitorisstimulator (Wit)

De Womanizer Premium clitorisstimulator beschikt over de gepatenteerde Pleasure Air Technology, de nieuwe autopilot functie en de Smart Silence functie. Het design en de technologie zijn beide geoptimaliseerd. In totaal heeft de Womanizer Premium 12 intensiteitsstanden, die te bedienen zijn met de drukknoppen.

De Womanizer Premium beschikt over Smart Silence, wat inhoud dat de Womanizer pas aan gaat wanneer deze bijna de huid aan raakt. Als deze weer van de huid weggehaald wordt, zal deze direct uit gaan. Zet het zuigmondje van de Womanizer Premium op de clitoris en geniet van de luchtdrukstimulatie.

In de Autopilot Mode kan je lekker gaan liggen en genieten van de veranderende stimulatie en intensiteit. Het orgasme kan vertraagd worden dankzij het veranderende patroon. Hierdoor ervaren vrouwen een veel intenser en langer orgasme. In totaal heeft de Autopilot Mode 3 verschillende functies.

De Womanizer Premium heeft een erg stille motor en is 100% waterdicht. Je kan dus ook onder de douche of in bad genieten van deze heerlijk clitorisstimulator. Meegeleverd is een oplader, twee opzetstukjes en een instructieboekje.

Wij adviseren de Womanizer Premium clitorisstimulator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.


BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurWit / Chroom
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte15,5 cm
Diameter3,5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

Nu besteld, maandag in huis.


€189,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!