← Terug

Womanizer Liberty Luchtdrukvibrator

Productinformatie

De Womanizer Liberty is dé luchtdrukvibrator met Pleasure Air Technology* zoals je die van Womanizer kent, maar dan travel friendly.

  • Compact formaat en lichtgewicht
  • Met magnetisch sluitende cover om de toy op te bergen en mee te nemen
  • Kies uit 6 luchtdrukstanden die zuigen en de clitoris stimuleren
  • Volledig waterdicht, dus kan mee in bad
  • Oplaadbaar met usb-kabel
  • 2  maten opzetmondjes voor de perfecte aansluiting

Met de ene vriendin kun je urenlang bankhangen, de ander is altijd in voor wilde avonturen. Liberty is al die vriendinnen ineen! En nog charmant in al haar verschijningen ook. Dankzij het compacte formaat, lichte gewicht en de magnetische cover kan ze overal mee naartoe. De cover werkt als reisslot, dus je hoeft niet bang te zijn dat-ie per ongeluk aangaat. Daarnaast is de Womanizer Liberty stil, volledig waterdicht en usb-oplaadbaar.

Kies je voor een van de stijlvolle, lieflijke kleuren of wordt de limited 'Lily Allen' edition jouw nieuwe beste vriendin? De vrolijk roze-oranje gekleurde limited editon straalt net zoveel kracht en positiviteit uit als de F*ck You-zangeres en is met recht een genot om bij je te hebben.

Pleasure Air Technology*
Net als alle andere Womanizers werkt de Liberty op Pleasure Air Technology: door middel van luchtdrukgolven zuigt of sabbelt de vibrator je naar een hoogtepunt zonder directe aanraking van de clitoris.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering