← Terug

Willie Vibrerend Eitje

Productinformatie

Batterijen2x AA
KleurRoze
MateriaalABS Plastic
Lengte5,3cm
Diameter2,2cm
MultispeedJa

Geef de afstandsbediening van het Willie Vibrerend Eitje aan je partner en laat je verrassen! Met dit artikel wordt de seks nog spannender. Uiteraard kan je het eitje ook in je eentje gebruiken. Verhoog de trilintensiteit en kom tot heerlijke hoogtepunten.

Eitje met afstandbediening

Het vibrerend eitje van Willie is voorzien van een afstandsbediening met draad. Hierdoor kan je het eitje eenvoudig gebruiken samen met je partner. Door aan het wieltje te draaien, zal de snelheid van de vibratie toenemen. Het draaiwiel maakt het tevens mogelijk om de snelheid ook weer te verlagen. Op deze manier kan de vrouw helemaal gek gemaakt worden met afwisselende vibratiesnelheden.

G-Spot en Clitorisstimulatie

Door de ergonomische vorm, kan het eitje zowel gebruikt worden om de clitoris als de g-spot te stimuleren. De kleine vorm maakt het vinden en stimuleren van de clitoris eenvoudig. Eveneens kan het eitje door het formaat gemakkelijk worden ingebracht.

Vibrerend eitje gebruiken

Wij raden om het vibrerende eitje met een klein beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit maakt het gebruiken van het eitje gemakkelijker en de ervaring nog lekkerder. Een kleine hoeveelheid glijmiddel op het eitje aanbrengen is voldoende.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering