Condooms
  • Silicone Classic
  • Silicone Classic
Shop meer SexToys Shop meer BDSM Shop meer Tepelklemmen Shop meer Willie Toys Shop meer Cadeaus tot 10 euro Shop meer Schoencadeautjes
Willie Toys tepelklemmen
Silicone Classic

Willie Toys tepelklemmen

Productinformatie Willie Toys tepelklemmen

Met de Willie Toys tepelklemmen kunnen de tepels op een speelse manier gestimuleerd worden. De tepelklemmen zijn gevormd voor optimaal gebruiksgemak. Hierdoor voelen de klemmen aangenaam aan, aan de tepels. Onderaan zijn de klemmen afgewerkt met een klein gekleurd belletje.

 

Tepels Stimuleren

Tepelklemmen zijn bij voorkeur geschikt voor het stimuleren van de tepels. Het genot bij deze stimulatie hangt erg af van de druk op de tepels. De tepelklemmen van Willie zijn voorzien van een klein schroefje aan de zijkant. Met behulp van dit schroefje kan de druk op de tepel opgebouwd en afgesteld worden.

 

Tepelklemmen gebruiken

De tepelklemmen van Willie zijn eenvoudig en comfortabel te gebruiken. Beide uiteinden van de klemmen, zijn afgewerkt met siliconen. Hierdoor voelen de klemmen aangenaam aan. Aan de klemmen is een klein gekleurd belletje bevestigd. Dit belletje geeft een speelse uitstraling en bied mogelijkheden met spannende spelletjes.

Verrassende kleuren

Bij het ontvangen van de Willie tepelklemmen is het elke keer weer een verassing welke kleur je krijgt. De beschikbare kleuren zijn roze, rood, blauw en paars.


KleurZwart / Zilver / (Paars / Rood / Blauw / Roze) 
MateriaalABS Plastic
Lengte2,2 cm

Voor 15:00 besteld, donderdag in huis.


€13,95 €9,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!