← Terug

Willie Toys & Satisfyer Vibrator Pakket

Productinformatie

BatterijenOplaadbaar (USB-oplader meegeleverd)
KleurRosé goud
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte16,5 cm
Breedte5 cm
MultispeedJa
SpatwaterdichtJa

Batterijen: 

1 x AAA batterij
Kleur: Paars
Materiaal: Siliconen / ABS
Lengte: 14,5 cm
Diameter: 2,1 cm
Spatwaterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Latexvrij: Ja
Multispeed: Ja
Batterijen3x LR44 (Meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalABS Plastic
Lengte8 cm
Diameter1,5 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

Het Willie Toys & Satisfyer voordeelpakket bevat alles voor een vrouw om tot een heerlijk orgasme te komen. Het Willie & Satisfyer voordeelpakket bevat verschillende soorten vibrators voor allerlei stimulatievormen.

Zo is er de Satisfyer Pro 2 voor heerlijke luchtdrukstimulatie van de clitoris, maar ook de Willie Vibrerende Bullet om de clitoris te stimuleren met behulp van vibraties. Om de clitorisstimulatie een extra dimensie te geven kan je de special tintelende clitorisgel gebruiken.

Voor de G-Spot is de Scapegrace G-Spot vibrator toegevoegd aan het pakket. Deze vibrator zorgt met zijn puntige kop voor optimale stimulatie van de g-spot.

Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een luchtdruk vibrator gericht op de stimulatie van de clitoris. De clitoris wordt met de Satisfyer gestimuleerd door luchtdruk pulsaties. De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot.

Door de ergonomische kop om de clitoris te bevestigen, zal de Satisfyer Pro 2 Next Generation met behulp van vacuüm zuigtechniek de clitoris stimuleren. Door de stimulatie met behulp van lucht, is er geen contact tussen de clitoris en de stimulatie kop. 

Willie Toys Scapegrace g-spot vibe

De Willie Toys Scapegrace g-spot vibe is ontworpen om de g-spot te stimuleren. De puntige gebogen top zal jouw g-spot heerlijk stimuleren. Geniet van 10 verschillende vibratiepatronen die je eenvoudig kunt instellen met de knop aan de onderkant. De Willie Toys Scapegrace g-spot vibe is spatwaterdicht en dit betekent dat je het siliconendeel eenvoudig kunt schoonmaken met een toycleaner en een beetje water.

Willie Toys bullet

De Willie bullet is klein van formaat en kan je daardoor overal mee naar toe nemen. Met de drukknop kan je de bullet aan- en uitzetten. De Willie bullet heeft 1 vibratiestand. Met deze bullet kan je goed de clitoris stimuleren bij solo genot of zelfs tijdens het vrijen! Wil je echt maximaal genieten? Gebruik de bullet dan in combinatie met glijmiddel voor extra sensatie. 

Willie Toys Sensual clitorisgel

De Willie Sensual clitorisgel is gemaakt voor het stimuleren van de clitoris. Deze gel zal zorgen voor tintelende, verwarmende en verkoelende sensaties. Dit zal zorgen voor extra hete avonden in de slaapkamer en zal jou keer op keer tot een hoogtepunt brengen.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering