← Terug

Willie Toys Ohlala Pakket

Productinformatie

BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze, Paars
MateriaalSiliconen, Bevat <5% : -niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen - Anionogene oppervlakkteactieve stoffen, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Lengte31 cm
Diameter15 cm
Inhoud40 ml, 150 ml
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

Willie Toys Oh lala panty vibrator

Deze slip vibrator is perfect om te dragen tijdens een spannende date. De Ohlala slip vibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt in je slipje. Aan de bovenkant is een ronde verhoging geplaatst die de clitoris extra stimuleert. De Ohlala vibrator heeft 10 vibratiestanden die je kunt bedienen met het drukknopje op de toy zelf of de meegeleverde afstandbediening.

Geef de afstandsbediening bijvoorbeeld aan je lover en laat hem of haar jouw genot bepalen. Niemand zal het merken hoe lekker je zal genieten, alleen jij een je partner. Kan je je genot verbergen? Het compacte formaat past precies in je slip waardoor je het overal naartoe kunt dragen, Ohlala!

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. De magneetjes kunnen worden bevestigt aan het artikel. Wanneer deze aan het opladen is, knippert het lampje. Wanneer het artikel volledig is opgeladen brandt deze continu.

De afstandsbediening is niet oplaadbaar, hier moet 1 AAA batterij in bevestigd worden. De afstandsbediening kan gekoppeld worden door het aan en uit knopje hiervan tegelijk met het knopje van de vibrator voor minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Hierna kunnen de verschillende vibratiestanden worden bediend met behulp van de afstandsbediening.

Willie Toys Stimulating clitoris gel

De Willie Sensual clitorisgel is gemaakt voor het stimuleren van de clitoris. Deze gel zal zorgen voor tintelende, verwarmende en verkoelende sensaties. Dit zal zorgen voor extra hete avonden in de slaapkamer en zal jou keer op keer tot een hoogtepunt brengen.

Willie toy cleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

Willie Toys Satijnen zakje

Ook zit er bij het pakket een satijnen opbergzakje. Perfect om al jouw speeltjes en accessoires in op te bergen en mee te nemen

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering