Condooms
  • Willie duo vibrator Roze
  • Willie duo vibrator
  • Willie duo vibrator Roze
  • Willie duo vibrator Roze
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Tarzan/Rabbit Shop meer Aanbiedingen Shop meer Willie Toys Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Vibrator cadeaus
Willie Toys duo vibrator Roze
Willie duo vibrator Roze

Willie Toys duo vibrator Roze

Productinformatie Willie Toys duo vibrator Roze

De Willie Toys duo vibrator Roze is gemaakt van hoogwaardig zacht siliconen en heeft 2 koppen die intens kunnen stimuleren. In totaal heeft deze vibrator 12 vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen onderaan. De grote kop stimuleert de G-spot en de kleine kop de clitoris. Op de grote kop zitten ook nog fijne ribbels die voor nog meer persoonlijke stimulatie zorgen. Doordat de Willie duo vibrator spatwaterdicht is, kan je de bovenkant van deze vibrator schoonmaken met water.

 

Willie Duo vibrator – handleiding

De sluiting aan de onderkant betreft een draaidop welke er makkelijk vanaf gedraaid kan worden. Hier staat duidelijk een + en – icoon afgebeeld. Hierbij is het belangrijk dat het uitstekende deel van de batterij overeenkomt met het icoontje van de opening. Bij het – icoontje steekt dus de – kant van de batterij uit en bij het + icoontje steekt de + kant van de batterij uit.

Met de middelste knop kan het artikel aan en uit gezet worden. Door middel van de plus en min knoppen te gebruiken, kan er geschakeld worden tussen de verschillende vibratiestanden.

Wij adviseren de Willie duo vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken en deze schoon te houden door middel van speciale toy cleaner.

Willie Duo Vibrator Video

 


Batterijen2 x AAA (Niet meegeleverd)
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte20,5 cm
Diameter3 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.


€59,99 €29,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!