← Terug

Willie Toys bullet

Productinformatie

Batterijen3x LR44 (Meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalABS Plastic
Lengte8 cm
Diameter1,5 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

De Willie Toys bullet is klein van formaat en kan je daardoor overal mee naar toe nemen. Met de drukknop kan je de bullet aan- en uitzetten. De Willie bullet heeft 1 vibratiestand. Met deze bullet kan je goed de clitoris stimuleren bij solo genot of zelfs tijdens het vrijen! Wil je echt maximaal genieten? Gebruik de bullet dan in combinatie met glijmiddel voor extra sensatie. 

 

Bullet voor Clitorisstimulatie

De clitoris is 1 van de erogene zones van de vrouw. Voor menig vrouw zelfs de meest gevoelige plek van het lichaam. Door deze plek te stimuleren met een vibrerende bullet, is het nog makkelijker om tot een orgasme te komen. Ook voor mannen is deze Willie Bullet een uitkomst, want het is al genoeg om met de vibrator in de buurt van de clitoris te stimuleren.

 

Willie Bullet gebruiken

De Willie Bullet is heel eenvoudig in gebruik. Met de drukknop onderaan, is de vibrator aan te zetten. Als je tot een heerlijk orgasme bent gekomen door de intense trilling, kan je met dezelfde knop de bullet weer uitzetten. Door aan het onderste deel te draaien, kunnen de batterijen verwisseld worden.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering