Condooms
  • Silicone Classic
Shop meer SexToys Shop meer Anal Toys Shop meer Buttplugs Shop meer Willie Toys Shop meer Cadeautips voor hem Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Cadeaus tot 10 euro Shop meer Schoencadeautjes
Willie Anaalplug (paars)
Silicone Classic

Willie Anaalplug (paars)

Productinformatie Willie anaalplug (paars)

De Willie anaalplug paars heeft een geribbelde schacht, wat voor extra veel stimulatie zorgt. Door de ribbels is de anaalplug voorzien van een oplopende diameter. Door het kleine formaat van deze anaalplug is deze perfect voor beginners. Aan de onderkant van deze anaalplug zit een zuignap wat voor extra gebruiksmogelijkheden zorgt.

Anaalplug met ribbels

Omdat de anaalplug voorzien is van ribbels kan deze geleidelijk worden ingebracht. Hoe lager de ribbel zit, hoe groter de diameter wordt. Op deze manier wordt de stimulatie steeds intenser. Door de plug heen en weer te bewegen, kan de anus eveneens gestimuleerd worden.

Anaalplug met zuignap

Onderaan is de Willie anaalplug voorzien van een zuignap. Deze zuignap heeft twee verschillende voordelen. Het eerste is dat de zuignap zorgt voor veiligheid. Door de verbreding, blijft de plug namelijk goed zitten. De zuignap maakt het ook mogelijk om de plug zonder handen te gebruiken. Plaats de plug op een glad oppervlak en de handsfree stimulatie kan beginnen.


KleurPaars
MateriaalPVC
Lengte9 cm
Diameter1,6 cm - 2,2 cm
BuigzaamJa

Dit product is binnenkort weer op voorraad


€14,99 €11,99

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!