Condooms
  • We-Vibe Pleasure Delight pakket met gratis We-Vibe Tango
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Duo Shop meer We-Vibe Shop meer Luxe Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Giftsets Shop meer Cadeautips voor stellen
We-Vibe Pleasure Delight pakket met gratis We-Vibe Tango
We-Vibe Pleasure Delight pakket met gratis We-Vibe Tango

We-Vibe Pleasure Delight pakket met gratis We-Vibe Tango

Productinformatie We-Vibe Pleasure Delight pakket met gratis We-Vibe Tango

Met het We-Vibe Pleasure Delight pakket kunnen jullie spannende avonden beleven en doodgewone plekken. Met de We-Vibe Moxie kan je namelijk je normale slipje in een vibrerend slipje veranderen. De We-Vibe Jive kan je inbrengen en er vervolgens mee op pad gaan. In beide gevallen kunnen jullie met elkaar spelen met behulp van een afstandsbediening. Als klap op de vuurpijl ontvangen jullie nog een We-Vibe Tango. Met deze klassieke clitoris vibrator wordt de clitoris perfect gestimuleerd. 

We-Vibe Moxie

De We-Vibe Moxie slip vibrator is bedoeld om in je slipje te dragen en deze zorgt voor heerlijke clitorisstimulatie. Het fijne hiervan is dat je de Moxie altijd kunt dragen, waar je ook bent. Met behulp van de afstandsbediening schakel je tussen de 10 verschillende vibratiestanden. En al deze standen zijn muisstil, waardoor niemand ook maar enig idee heeft wat er zich in jouw broek afspeelt. 

We-Connect App

Je kan de We-Vibe Moxie bedienen aan de hand van de drukknoppen bovenop de vibrator, of door middel van de afstandsbediening. Kies uit 10 verschillende vibratiepatronen, of maak je eigen vibratiepatroon met de We-Connect app op je smartphone. Met de We-Connect app kan je de Moxie ook besturen vanaf de andere kant van de wereld. Dit betekent dat je zelfs je eigen partner met jou kan laten spelen.

We-Vibe Jive

De We-Vibe Jive is een draagbare hands-free vibrator, die de G-spot stimuleert. Dankzij het ultra zachte siliconen design voelt de Jive fijn aan en is deze comfortabel in gebruik. Je kan de We-Vibe Jive zowel zelf besturen, of door je partner laten besturen. Doordat deze vibrator waterdicht is, kan je deze ook meenemen in bad of onder de douche.

In totaal heeft de We-Vibe Jive 10 krachtige vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen of met de We-Connect Smartphone app. Met de We-Connect app kan je de Jive zelfs vanaf de andere kant van de wereld besturen. Ook kan je met deze app zelf vibratiepatronen maken. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Jive opladen.

Wij adviseren de We-Vibe Jive met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

We-Vibe Tango

De We-Vibe Tango is een kleine, maar zeer krachtige mini-vibrator. De Tango levert diepe en intense vibraties, precies waar jij ze wilt. Door het kleine formaat van de vibrator kan je deze overal mee naar toe nemen. Deze vibrator is oplaadbaar, body-safe en 100% waterdicht. Je kan de We-Vibe Tango dus ook meenemen in bad of onder de douche om te genieten. Met de 8 verschillende vibratie standen kan je afwisselen naar wat jij lekker vindt.

Wij adviseren de We-Vibe Tango met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurGroen
MateriaalSiliconen
Lengte9.2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BatterijenUSB-oplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte9,2 cm
Diameter3,5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa

Dit product is binnenkort weer op voorraad


€326,99 €260,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!