Condooms
  • We-Vibe Gala
  • Silicone Classic
  • Silicone Classic
  • Silicone Classic
Shop meer SexToys Shop meer Vibrators Shop meer Clitoris Shop meer We-Vibe Shop meer Aanbiedingen Shop meer Outlet Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Partnervibrators Shop meer Cadeautips voor stellen
We-Vibe Gala Clitoris Vibrator met App Control
We-Vibe Gala

We-Vibe Gala Clitoris Vibrator met App Control

Productinformatie We-Vibe Gala clitoris vibrator met App Control

Het innovatieve design van de We-Vibe Gala clitoris vibrator is de eerste in zijn soort. Aan de bovenzijde van de clitoris vibrator zitten twee motoren die onafhankelijk, maar ook samen te gebruiken zijn en leiden tot intense sensatie. De vorm van de Gala zorgt ervoor dat deze gemakkelijk vast te houden is en voor comfortabel gebruiksgemak.  Zet de masturbator op de clitoris, kies uit één van de tien vibratie patronen, maak het jezelf gemakkelijk en laat de Gala het werk doen. 

We-Connect App

Met de gratis We-Connect app maak je op je smartphone je eigen vibratie patronen. Leuke bijkomstigheid is dat de app over de hele wereld te gebruiken is. Ben jij of je partner ver van huis, maar wil je elkaar toch het genot geven? Geef de touwtjes dan uit handen.

We-Vibe Gala gebruiken

De We-Vibe Gala is volledig waterdicht en kan dus ook mee in bad of onder de douche voor een spannend avontuur. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Gala opladen. Wij adviseren de We-Vibe Gala met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurRoze
MateriaalSiliconen
Lengte11.5 cm
Diameter3.4 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa

Dit product is binnenkort weer op voorraad


€129,00 €59,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!