← Terug

Waterglide kunstmatig sperma glijmiddel 300 ml

Productinformatie

Inhoud300 ml

Waterglide kunstmatig sperma is een kleurloos glijmiddel met uitstekende glijeigenschappen. De textuur lijkt heel erg op natuurlijk sperma en het geeft een intens en natuurlijk glijdend gevoel. De rijke formule zorgt voor een gladde glibberige sensatie tijdens het vrijen en doordat het zo op sperma lijkt kun je je fantasie de vrije loop laten bij het gebruik ervan!

Waterglide is glijmiddel op waterbasis, geproduceerd volgens Duitse kwaliteitseisen. De speciale ingrediënten zijn niet vet en kunnen gemakkelijk worden afgewassen met water. Het laat geen onaangename restjes achter na gepassioneerde momenten. Het glijmiddel plakt niet en voelt aangenaam aan op de huid. De rijke formule zorgt voor een fantastisch glad glijdend gevoel, zodat Waterglide de perfecte keus is voor sensuele, bevredigende seks.

Je partner vertrouwen is belangrijk om ontspannen te kunnen genieten tijdens het vrijen en het is ook belangrijk om de producten die je daarbij gebruikt volledig te kunnen vertrouwen, zeker omdat ze in contact komen met je intieme zone. Daarom hebben Waterglide glijmiddelen een CE keurmerk dat aangeeft dat het product voldoet aan regels die zijn opgesteld voor medische producten voor genitaal gebruik, en zijn ze voorzien van een label dat duidelijk aangeeft dat het product veilig gebruikt kan worden met latex condooms.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering