Condooms

Vibease

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Vibease is een merk met een revolutionair product, dat ontwikkeld is door een veelbelovend design team dat zich heeft ontwikkeld in software en hardware. Het speeltje is ontwikkeld in de Verenigde Staten en in Singapore. Na een lange ontwikkeling is de Vibease het uiteindelijke resultaat van diverse studies en onderzoeken over vrouwelijke orgasmes, de seksuele intimiteit tussen stellen en wat vrouwen nu eigenlijk echt willen op seksueel vlak. Het product wordt in China in elkaar gezet en is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit. Het speeltje van Vibease is zo gemaakt dat vrouwen het kunnen gebruiken waar en wanneer ze willen. Het enige wat ze hoeven te doen, is het speeltje in hun ondergoed te doen en dankzij het speciaal ontworpen uiteinde wordt de drager van het speeltje gestimuleerd op de juiste plek.

De Vibease vibrator

Vibease gelooft dat de wereld een veel betere plek is wanneer vrouwen net zoveel orgasmes als mannen kunnen hebben. Deze filosofie heeft geleid tot de totstandkoming van een uniek product: een vibrator die in combinatie met een app op je smartphone door je partner op afstand bediend kan worden! Het speeltje kan in combinatie met de meeste Android telefoons worden gebruikt en met de laatste iPhones (vanaf de iPhone 4S). De vibrator gaat tot drie uur lang mee en is eenvoudig op te laden via een USB verbinding. Deze duo vibrator is waterproof en gemakkelijk te reinigen. Het ideale speeltje voor de meest intense sensaties waardoor jij tot een ultiem hoogtepunt komt.

Het is een 100% hands-free ervaring die je zeker niet wilt missen! Bestel deze innovatieve vibrator snel op Condoomfabriek.nl.