Velv'or

Velv'or

Het merk Velv'Or is één van de nieuwe Nederlandse merken op de markt van sex speeltjes. Artistiek en elegant: dit zijn twee woorden die het erotische merk Velv’Or ten voeten uit kenmerken. Velv'Or dankt zijn naam aan de fysiologische fasen van de penis: in erectie en zonder erectie. Velv komt namelijk van het woord Velvet, dat zacht betekent, en Or komt van het woord Vigor met de betekenis ‘hard’. Het merk bestaat nog maar een aantal jaren. In 2006 was oprichter Jelle Plantenga op zoek naar een stijlvolle cockring, zonder succes. Hij ging eerst naar een Nederlandse goudsmit en vervolgens naar een prijzenwinnende Britse, waarna de JCobra ontstond. Deze chique en luxueuze cockring kon op zoveel vraag rekenen dat de producten op zoek gingen naar een manier om de JCobra beschikbaar te maken voor het grote publiek. In 2011 ontstond daarom de JNaja cockring.

Velv’Or sextoys

De Velv’Or JNaja cockring is het allereerste seksspeeltje die gemaakt wordt met een 3D-printer. Het materiaal dat gebruikt wordt is Nylon Fiber. Net als de JCobra is hij zo ontworpen dat hij niet alleen de erectie nog harder en langer maakt, maar ook het perineum stimuleert; een van de meest gevoelige plekken van een man. Een ander Velv'Or product is de BeauGosse, die in drie soorten komt. Alleen voor om je penis, voor achter je balzak en voor om je balzak. Het rekbare materiaal zorgt ervoor dat hij voor iedereen past. Ook heeft Velv’Or verschillende soorten glijmiddel, te vinden bij Condoomfabriek.nl.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan cockringen en glijmiddel van onder andere Velv'Or. Bekijk hier het gehele assortiment van Velv'Or