Condooms
  • Ultiem verlangen cla
  • Ultiem verlangen cla
  • Ultiem verlangen cla
Shop meer Aanbiedingen Shop meer Tease & Please Shop meer Cadeautips voor hem Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Fun & Gadgets Shop meer Fun & Gadgets Shop meer Cadeautips voor stellen
Ultiem verlangen classic edition bordspel
Ultiem verlangen cla

Ultiem verlangen classic edition bordspel

Productinformatie Ultiem verlangen classic edition

Ultiem verlangen, een erotisch spel voor twee dat je samen beleeft.

Dit bordspel is een absolute aanrader voor stellen die hun relatie graag speels, intiem en uitdagend willen houden.

Het belangrijkste doel van dit spel is het activeren en prikkelen van jullie seksuele levensenergie en aandacht voor elkaar. Het spel ultiem verlangen brengt je dicht bij elkaar en laat je verrassende kanten zien van jezelf en je partner. Genieten staat centraal. Ultiem verlangen is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten proberen jullie zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultiem verlangen van de winnaar in vervulling gaat. De vragen testen jullie erotische kennis maar testen ook hoe goed jullie elkaar in seksueel opzicht kennen. De opdrachten bieden een speelse opbouw door de drie spelniveaus. Het spel is dus geheel naar eigen smaak in te richten.

Het spel wordt compleet geleverd met: 1 spelbord (50 x 50cm), 240 vraag- en opdrachtkaarten, 1 dobbelsteen, 2 pionnen, 2 zandlopers en spelregels.
Aantal spelers2
Leeftijd18+
Speelduur90 minuten
TaalNederlands
KleurMulti

Voor 14:00 besteld, woensdag in huis.


€39,95 €34,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!