← Terug

Tasty Paasontbijt pakket

Productinformatie

Het Tasty Paasontbijt pakket zit vol met diverse geuren en smaken. Dit pakket is ideaal voor als jullie houden van nieuwe geuren en smaken uitproberen. In dit pakket zit het Durex Play Strawberry glijmiddel, Durex Taste Me sinaasappel condooms 10 stuks en de Safe Massagekaars Spiritual.

Dit glijmiddel van Durex is heerlijk gemaakt met de zoete smaak en geur van Aardbeien! Zo kun je tijdens orale seks allebei meer genieten! Ook ruikt dit glijmiddel lekkerder dan gewoon glijmiddel, zodat je er tijdens vaginale seks van kunt genieten. Het glijmiddel is op waterbasis, zodat het gemakkelijk uit te wassen is en geen vlekken maakt.

Dit hoogwaardige condoom van Durex is bewerkt met een vleugje sinaasappel glijmiddel. Dit zorgt ervoor dat orale seks nog nooit zo fijn is geweest. De sinaasappelbewerking zorgt er ook voor dat de rubbergeur weg gaat. Dit condoom is net zo veilig als alle andere condooms, en is anatomisch gevormd voor de ideale pasvorm.

De Safe Massagekaars Spiritual heeft een heerlijke bamboo en waterlelie geur. Deze kaars kan ook als massageolie gebruitk worden. De olie is buitengewoon zacht en voelt fijn aan op de huid.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering