← Terug

Condoomfabriek Spannend Valentijn Pakket

Productinformatie

Het Spannende Valentijns pakket bestaat uit producten van Condoomfabriek en Safe. In het pakket vind je Condoomfabriek Standaard Condooms 5 stuks, de Safe Vibraring en Condoomfabriek Glijmiddel Tinkle. 

De Condoomfabriek Standaard Condooms zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. Dit condoom heeft een nieuw, anatomisch ontwerp. Deze standaard condooms hebben geen rubbergeur dankzij het subtiele vanille mask! Lengte: 19 cm. Nominale breedte: 56 mm.

De Safe vibraring is een cockring, waar de man en vrouw samen van kunnen genieten. De Safe Vibraring is een vibrerende cockring met nopjes aan de bovenkant. De ring zorgt ervoor dat de erectie van de man harder is dan normaal, de vibrerende bullet zorgt voor een heerlijke stimulatie bij zowel man als vrouw. De nopjes aan de bovenkant van de ring stimuleren de clitoris van de vrouw tijdens het vrijen en trillen dankzij de vibrerende bullet in de ring. Gebruiksduur: 30-60 minuten.

Het Condoomfabriek Glijmiddel Tinkle is gemaakt op waterbasis en zrogt voor een sensueel tintelend gevoel. Geeft je liefdesleven een extra stimulans!
Verspreid een heerlijk verfrissende geur en is geschikt voor gebruik met latex-condooms. Inhoud: 100ml

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering