Condooms
  • Silicone Classic
Shop meer Drogist Shop meer Zelftest Shop meer SOA testen Shop meer Vruchtbaarheidstesten Shop meer Aanbiedingen Shop meer Alle drogist producten Shop meer Testalize.me
SOA-Test Man
Silicone Classic

SOA-Test Man

Productinformatie SOA-Test Man

Als man zou het voor kunnen komen dat je, na onveilige seks, graag een SOA test wilt doen. Met deze SOA-test kan je nu helemaal zelf testen of je chlamydia of gonorroe hebt. De test is uiterst betrouwbaar en het scheelt je weer een bezoekje aan de huisarts.

Anonieme SOA-test

Bij de SOA-test wordt een code geleverd, met deze code kan je uiteindelijk de uitslag van de test opvragen. Hierdoor hoef je nergens je gegevens achter te laten en is de test geheel anoniem. Met de test worden de 2 meest voorkomende SOA's, chlamydia en gonorroe, getest. De test wordt geanalyseerd door een arts-microbioloog, in een CCKL-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de uitslag net zo betrouwbaar als die van de huisarts of de GGD.

Zelfafnametest

De test is gebaseerd op zelf afname, je moet dus zelf de urine afnemen. Hierbij is het belangrijk dat je de eerste straal ochtendurine afneemt. Je stuurt het buisje vervolgens terug in de daarvoor bestemde retourbox. Zodra het buisje aankomt in het laboratorium wordt de analyse gestart. Met een eigen code kan je binnen 48 uur, na aankomst van het buisje in het laboratorium, anoniem je uitslag opvragen. De uitslag wordt na 14 dagen uit de database van het laboratorium verwijderd.

Inhoud

De SOA-test Man bestaat uit:
- 1 Pipet
- 1 Transportbuisje
- 1 Codekaart
- 1 Bijsluiter
- 1 Retourbox

Incubatietijd

Let op de incubatietijd van de SOA's. Zowel chlamydia als Gonorroe heeft een incubatietijd van 10 dagen. De test uitvoeren voordat deze tijd verstreken is, heeft geen zin. Je moet dus een aantal dagen wachten na het onveilige sex contact, voordat testen zin heeft.

 


Voor 23:30 besteld, dinsdag in huis.


€52,50 €44,95

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!