Condooms
  • Silver Delights - Limited Edition
  • Silver Delights - Limited Edition
  • Silver Delights - Limited Edition
  • Silver Delights - Limited Edition
Shop meer Vibrators Shop meer We-Vibe Shop meer Womanizer Shop meer Cadeautips voor haar Shop meer Luxe cadeaus Shop meer Vibrator cadeaus Shop meer Cadeautips voor stellen
Womanizer x We-Vibe - Silver Delights - Limited Edition
Silver Delights - Limited Edition

Womanizer x We-Vibe - Silver Delights - Limited Edition

Productinformatie Silver Delights - Limited Edition

De Silver Delights box is een uniek pakket met limited edition sextoys van Womanizer en We-Vibe. Allereerst zit de Womanizer Premium in het pakket. Deze luchtdruk vibrator is de beste luchtdruk vibrator uit het Womanizer assortiment. Daarbij zit ook de We-Vibe tango in het pakket. Deze We-Vibe Tango is de krachtigste bullet vibrator ter wereld. Wat het pakket nog meer uniek maakt is de kleurstelling van de toys. De toys in deze zwart/zilveren uitvoering zijn namelijk in beperkte oplage gemaakt. Wees er dan ook snel bij, want op = op!

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator die de clitoris stimuleert met de gepatenteerde Pleasure Air Technology. De luchtdruk golven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Verder beschikt deze toy over de nieuwe autopilot functie en de Smart Silence functie. In totaal heeft de Womanizer Premium 12 intensiteitsstanden, die te bedienen zijn met de drukknoppen.

We-Vibe Tango

De We-Vibe Tango is een kleine, maar zeer krachtige mini-vibrator. De Tango levert diepe en intense vibraties, precies waar jij ze wilt. Door het kleine formaat van de vibrator kan je deze overal mee naar toe nemen. Deze vibrator is oplaadbaar, body-safe en 100% waterdicht. Je kan de We-Vibe Tango dus ook meenemen in bad of onder de douche om te genieten. Met de 8 verschillende vibratie standen kan je afwisselen naar wat jij lekker vindt.


BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart / Zilver
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte15.5 cm / 9 cm
Diameter3.5 cm / 2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa

Dit product is binnenkort weer op voorraad


€219,00

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!