Vrijen

Vrijen, batsen, naaien en neuken betekent allemaal hetzelfde. Het betekent seks, ofwel geslachtsgemeenschap hebben. Hoewel er veel seksuele handelingen zijn, is vrijen de meest voorkomende. Bij het vrijen brengt hij zijn stijve penis bij haar vagina naar binnen. Door nu een herhaalde, ritmische beweging te maken kan de seksuele opwinding van jullie allebei omhoog gaan. Zodra je erg opgewonden bent, kun je klaarkomen. Dit geeft een erg fijn gevoel. Zowel mannen als vrouwen kunnen erg veel zin hebben in seks, maar vaak blijkt het zo te zijn dat hij vaker zin heeft dan haar.

Vrijen is de natuurlijke manier om zwanger te worden. Als hij een orgasme krijgt, dan gaat hij ejaculeren. Bij de ejaculatie komt er sperma uit de penis in haar vagina. Als ze op dat moment vruchtbaar is, kan er sperma bij de baarmoeder komen en een eicel bevruchten. Zo kan ze zwanger worden. Als je niet zwanger wilt worden, kun je allerlei methoden gebruiken om dit te voorkomen.

Daar zijn twee manieren het populairst voor. Ten eerste kan de man een condoom dragen. Dit rubberen hoesje wordt om de penis geschoven, en voorkomt dat het sperma de vagina in gaat. Hoewel deze vaak veilig zijn, wordt deze ook gecombineerd met de anticonceptiepil. Deze pil moet ze elke dag innemen. Als ze dat goed en regelmatig doet, is de kans op zwangerschap bijna nul.

Vrijen kan op heel veel verschillende manieren, en in verschillende posities. Deze posities heten sexstandjes. Er zijn erg veel standjes beschikbaar. Het ene standje is fijner dan het andere en daarom is het ook leuk om als stelletje wat te oefenen en uit te proberen met verschillende standjes. Bij vrijen draait het er namelijk om dat het iets leuks is voor jullie allebei, en dat je er ook allebei zin in hebt.

Er is dan ook een grote gouden regel bij seks: doe niets waar je geen zin in hebt. Je bent de baas over je eigen lichaam en je hebt het recht zelf te bepalen wat er mee gebeurt. Samen praten over seks kan heel erg helpen om een fijn seksleven te ontwikkelen.