Voorspel

Wat is voorspel
Voorspel is misschien een van de belangrijkste dingen om je vrijpartij nog fijner te maken. Het is een goede manier om elkaar langzaam in de stemming te brengen. Afhankelijk van de situatie en wat je lekker vindt, zijn er enorm veel manieren om fijn voorspel te hebben. Dus om samen lekker te vrijen is het verstandig om alles goed op te bouwen.

Waaruit bestaat voorspel?
Zoenen is een goede manier om samen in de stemming te komen. Ook dat kun je fijn opbouwen. Uit enquêtes is gebleken dat erg veel mensen (mannen en vrouwen) het fijn vinden om met kleine kusjes te beginnen en dit langzaam op te bouwen tot tongzoenen. Ook bleek uit onderzoek dat zowel mannen als vrouwen het fijn vinden om in de nek gezoend te worden. Vervolgens kun je op allerlei manier elkaar uitkleden. Je kunt er voor kiezen om jezelf uit te kleden, je kunt kledingstuk voor kledingstuk elkaar uitkleden. Je kunt ook zeggen dat tijdens het voorspel een van jullie twee volledig gekleed moet zijn, en de ander naakt. Alles is goed, zo lang je het samen maar leuk vindt.

Vingeren of aftrekken
Om verder in de stemming te komen is het fijn om verder te gaan met vingeren of aftrekken. Door dat rustig op te bouwen kun je elkaar een erg fijne tijd geven! Als je dat wilt kun je dan ook langzaam verder gaan met pijpen of beffen. Bijna iedereen vindt het fijn om orale seks te ontvangen, maar niet iedereen vindt het leuk om te doen. Houd daar rekening mee!

Massage
Als je echt de tijd voor elkaar wilt nemen en er iets heel fijns van wilt maken, kun je beginnen met een massage. Hierbij kun je allebei al uitgekleed zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je elkaar masseert, is dat altijd fijner door een goede massageolie te gebruiken. De oliën die Condoomfabriek.nl aanbiedt zullen nooit het condoom aantasten zodat je gewoon verder kan gaan met je vrijpartij.

Voorspel is ook niet altijd nodig. Soms heb je er allebei al zó veel zin in dat je het liefst meteen wilt vrijen. Ook hierbij zeggen we: doe wat jullie samen fijn vinden! Voorspel kan je vrijpartij fijner maken, maar is niet altijd noodzakelijk.