Standjes

[img alt="Standjes" title="Standjes" class=right]/spree/pages/2601/original/Standjes.jpeg?1433245635[/img]
Het is belangrijk om bij het vrijen een standje te gebruiken wat jullie allebei fijn vinden. Het is natuurlijk ook erg leuk om andere standjes te proberen. Veel mensen raken een beetje verveeld van telkens het zelfde. Daarom kan afwisseling van houding bij het vrijen leuk zijn. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Het is goed dat je elkaar vertelt wat je spannend en fijn lijkt.


Hier lees je meer over een aantal standjesMissionaris standje
De missionaris positie is de meeste bekende vorm van vrijen. Zij ligt hierbij op de rug met haar benen een beetje uit elkaar. Hij kan dan bovenop haar liggen en gemakkelijk met zijn penis naar binnen. Dit standje heeft veel voordelen. Zo is er veel lichaamscontact en kun je met elkaar zoenen. Beiden hebben ook mogelijkheid de clitoris te stimuleren met de hand. Het is ook een gemakkelijke positie voor haar, omdat ze erg ontspannen kan liggen.

Amazone standje
Bij dit standje ligt hij op zijn rug, en zit zij op haar knieën, met het gezicht naar hem toe en met de knie aan beide zijden van hem. Zij gaat op de penis zitten en kan zo makkelijk naar binnen. Dit kan een prettig standje zijn voor haar omdat zij hiermee ‘de baas is’ en bepaalt hoe ver de penis naar binnen gaat. Hij heeft hierbij een mooi uitzicht.

Op z’n hondjes
Bij dit standje zit zij op handen en knieën, terwijl hij achter haar zit op zijn knieën. Mannen vinden dit standje vaak prettig omdat ze veel vrijheid hebben, en controle hebben over wat er gebeurd. Dit is echter voor haar niet altijd prettig. Met dit standje kan de penis erg diep naar binnen gaan, wat pijn kan doen. Het kan voor haar ook vervelend zijn omdat ze zich zo wel erg bloot geeft. Toch kan dit standje erg prettig zijn, voor hem en haar.

Schildpad standje
Bij dit standje ligt zij op haar buik, en ligt hij bovenop haar. De penis kan nu de vagina binnen. Dit standje levert erg veel contact op en kan erg intiem zijn. Het kan helpen als de vrouw een kussen onder haar buik legt, zodat de penis gemakkelijker de vagina in kan.

Standje 69
Bij standje 69 ligt hij vaak op zijn rug, terwijl zij omgedraaid op hem op haar buik ligt. Hierbij ligt haar vagina bij zijn mond, en zijn penis bij haar mond. Op die manier kun je elkaar tegelijkertijd oraal stimuleren. Dit standje kan voor sommige mensen vervelend zijn, omdat ze zich op twee dingen tegelijk moeten concentreren.

Welk standje je ook kiest, zorg ervoor dat je hier allebei mee instemt. Wees niet bang om te vertellen als je een bepaald standje wilt, maar wees al helemaal niet bang om te zeggen als je dat niet wilt! Er zijn genoeg standjes om uit te kiezen en om samen overeenkomsten in te vinden.