Rimmen ook wel baffen genoemd.

Rimmen, of baffen, is het stimuleren van de anus van je partner met je tong. Het is dus orale seks met de anus van je partner. Dit kan erg fijn zijn omdat de anus een lichaamsdeel is met ontzettend veel zenuweinden. Daarom is de anus ook erg gevoelig voor stimulatie, en stimulatie met de tong en lippen is erg zacht. Aangezien de anus zo gevoelig is, is stimulatie met de mond fijn omdat er dan automatisch wat vocht bij komt. Dit maakt het minder ruw dan bijvoorbeeld een vinger of speeltje.

Wat moet ik eerst doen bij rimmen?

Voordat je aan het rimmen gaat, is het belangrijk om samen wat af te spreken hier over. Begin absoluut niet zomaar opeens er aan te likken, want misschien vind je partner dat helemaal niet fijn! Misschien vind je het gek of gênant om over te beginnen, maar er over praten is absoluut het beste! Je wilt niemand afschrikken met een onverwachte tong. Dan kan de passie namelijk snel bekoelen.

Schone anus

Als je allebei weet dat je dit wilt, zorg er dan voor dat de anus goed schoon is. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt van te voren even naar het toilet gaan en daarna douchen. Tijdens het douchen kun je dan even met een ingezeepte vinger voorzichtig de anus schoonmaken. Gebruik daarvoor neutrale zeep die gebruikt kan worden voor intieme lichaamsdelen. Even douchen voor de anale seks is niet preuts, dat is gewoon lekker fris! Ook kun je een klysma gebruiken voor het schoonmaken van je anus. Hiervoor moet je wel een goed klysma gebruiken, niet een of andere zelfgemaakte!

Hoe werkt rimmen?

Tijdens het rimmen kun je allerlei posities aannemen. De meest comfortabele is misschien als de ontvanger op zijn buik ligt of op handen en knieën zit. Bij de laatste optie geeft de ontvanger zich wel erg bloot, misschien dat dit minder fijn is om mee te beginnen. Verder is van alles mogelijk, je kunt likken zoals de ander dat fijn vindt. Ook hier is het belangrijk om goede afspraken te maken. Wat jij misschien denkt dat de ander fijn vindt, kan heel vervelend blijken te zijn. Zo kan veel tong voor de een fijn zijn, maar voor ander maar vervelend.

Taboes

Over anale seks in het algemeen en rimmen specifiek zijn veel taboes. Mensen vinden het maar vies, of denken dat het alleen voor homoseksuele mensen zou zijn. Maar dat is natuurlijk niet waar! Heteroseksuele mensen kunnen ook anale seks erg fijn vinden, net zo goed als dat homoseksuele mensen het misschien helemaal niet fijn vinden. Als jij en je partner het allebei (!!!!) opwindend vinden, kan het geen kwaad er fijn mee te experimenteren. Zorg er voor dat je er over gepraat hebt, en dat je het hygiënisch doet. Veel plezier!